Trænger jeres møder til et løft?

- Lad os facilitere dem

Måske oplever I, at jeres møde er træge og uden retning, måske føler I endda, at I ikke kommer derhen, I rent faktisk ønsker? Det kan også være, at I har lyst til helt at ændre strukturen og demokratisere virksomheden eller bare har lyst til at styrke beslutningsprocessen.. 

Vi hjælper jer med det hele.

Når mennesker opfatter, at de kan blive hørt (hvilket de bliver i sociokratiske organisationer), holder de op med at gentage sig selv og  begynder måske endda at give ordet videre  – Ted Rau

Sociokratisk mødefacilitering

I den sociokratiske  mødefacilitering indgår en detaljeret trin-for-trin proces til møder, som er designet til at frembringe den kollektive intelligens i jeres team. Ved at invitere medarbejderne til at tage initiativ ifht. de problemer og muligheder de ser, samtidig med at teamet i en målrettet og fokuseret proces inviteres til at stille alle de nødvendige kritiske spørgsmål, sættes hvert team i stand til at handle autonomt og agilt, idet alt, hvad de gør, har en tydelig kvalitetssikring.

I løbet af workshoppen vil I lære og forstå principperne bag samtykkeprocessen, som er grundlaget for en række af de agile metoder, der vinder frem i disse år. Samtykkeprocessen deler en beslutning op i tre tydelige trin, der understøtter teamets samarbejde og beslutningens kvalitet ved at følge den logiske rækkefølge for at komme frem til den bedste beslutning: Forstå, Undersøg og Beslut. Før vi kan beslutte, hvordan vi vil handle, må vi undersøge mulighederne for at handle. Før vi kan undersøge mulighederne for at handle, må vi forstå, hvad problemet er. 

Det vil I opleve:

  • Mere effektive møder
  • Fast struktur
  • Reel deltagerinddragelse
  • Definerede rammer
  • Uddelegering af ansvar
  • Løbende evaluering
  • Sammenhæng mellem formål og virke

Ring til os på 20681012 og få en uforpligtende samtale.