Forretning er den eneste institution som virkelig har magten til at handle globalt, og de muskler der skal til for at få tingene gjort. – Graham Boyd

Lad nysgerrigheden være jeres anker

Vi er uddannet bredt inden for komparative kulturstudier, statskundskab, historie og filosofi. Som humanister er vores tilgang mangefacetteret, og vi er altid nysgerrige på at skabe helt nye måder at gøre og tænke tingene på.

Vi har hver især arbejdet med en lang række af landets største virksomheder og har tilsammen faciliteret processer for over 10.000 ansatte og frivillige fra alle fire sektorer af samfundet.

Vores tilgang er altid at være nysgerrig på, hvad den konkrete opgave kræver af os, og at hjælpe jer med at beholde den samme nysgerrighed hele vejen gennem omstillingsprocessen – særligt når de uforudsete udfordringer melder sig. Og det gør de.

Nina Rosmarin

Jeg er meget optaget af den måde, fællesskaber opstår på, og den retning et fællesskab kan påvirke en organisation. Derfor er jeg også optaget af, hvad der griber grupper af mennesker, og hvad der ‘fænger’ frem for noget andet. Jeg beskæftiger mig således med det, der sker nu og her – nogle gange uden at vi selv er klar over det.

Som kvalitativ analytiker kan jeg trække det, der ‘fænger’ iblandt mennesker, frem og gøre det forståeligt for andre. Det betyder, at jeg kan beskrive de dynamikker, der foregår i teams, imellem teams og i hele din organisation. Når man udvikler virksomheder med afsæt i forståelsen for den kompleksitet, et fællesskab rummer, giver det fundamentet for forandringer, der løfter og virker i hele organisationen.

Tobias Mark Jørgensen

At lege er at leve. Dette motto er den røde tråd i alt mit virke. Gennem legen kommer læringen. Jeg har med 10 års erfaring i teambuilding-branchen brugt legen til at lære virksomheder og teams om deres stærke og svage sider – samtidig med at de følte sig underholdt. At blive bedre til noget behøver bestemt ikke at være kedeligt.

Mit fokus er på at skabe en legende proces, der kan samle jeres teams og høste deres kollektive intelligens. Min erfaring med både privatsalg og B2B tillader mig desuden at fokusere på, hvordan en virksomhed kan formidle sine idéer og sit formål, så det bliver tydeligt for kunderne. Herigennem kan vi løfte både den monetære profit gennem øget salg og den interne profit gennem medarbejdertrivsel, forbedrede arbejdsgange m.m.

Kåre Wangel

Jeg er dybt fascineret af, hvordan vi kan skabe organisationer, som bygger mennesker op frem for at bryde dem ned. Hvor vi kan mødes som de hele mennesker, vi er – med alle vores fejl og mangler. Og sammen kærligt og omsorgsfuldt give os i kast med at løse de nærmest uoverstigelige udfordringer, som er blevet vores generationers lod.

Jeg er uddannet filosof, hvilket giver mig en grundlæggende nysgerrighed på, hvad der skaber det gode liv og den gode organisation for det uperfekte menneske. Jeg har altid søgt efter, hvordan vi kan koble det egalitære med det effektive. For det nytter ikke, at vi kun kan rumme hinanden ved at sætte alt andet i stå. Med de frembrydende moderne selvledelsesmetoder har jeg endelig fundet en tilgang, som faktisk fungerer.

Tag ejerskabet over jeres drømme

Vi hjælper jer med selv at skabe de forandringer, som vil bringe jeres organisation nærmere dens formål. Det er jer, der sætter jer for at starte bevægelsen frem mod den nye tilstand, I gerne vil frem til. Vi er her blot for at hjælpe jer med jeres egen omstilling.

Vi er altid villige til at tage en uforpligtende samtale med jer om, hvor I ønsker at bevæge jeres organisation hen, eller hvordan I forholder jer til de udfordringer, I ser.

Det er ikke altid til at vide, om der er behov for grundlæggende forandringer eller blot en hjælpende hånd til at styrke den gode udvikling, I allerede har sat i gang i jeres organisation.